Beroepenfeest On Stage: Ontmoet uw nieuwe werknemer!

Geplaatst op 19 maart 2021

Bent u nieuwsgierig naar uw medewerkers van de toekomst? En kunt u niet wachten om ze enthousiast te maken voor uw vakgebied? Dan hebben wij goed nieuws! Bedrijven uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg kunnen meedoen aan de 3e editie van het Beroepenfeest van On Stage. Inmiddels hebben bijna 200 professionals zich aangemeld. Alle beroepen zijn welkom en deelname is gratis. Doet u ook mee?  

Hoe werkt het? 
Het Beroepenfeest van On Stage is een loopbaanoriëntatieproject waarbij zo’n 800 vmbo-leerlingen uit de regio kennismaken met het bedrijfsleven. Voor u de kans om de leerlingen te helpen bij hun beroepskeuze en om hen enthousiast te maken voor uw beroep, branche of bedrijf. Vanwege de huidige maatregelen, is voor dit bijzondere jaar een digitaal alternatief bedacht. U kunt zich als professional inschrijven via de site: www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl Daar kunnen de leerlingen zich oriënteren op hun mogelijkheden. Vervolgens “solliciteren” ze in april online d.m.v. een motivatietekst voor een fysiek werkbezoek tijdens de Doe Dagen.

Doe Dagen: 31 mei 2021 t/m 4 juni 2021 – Fysiek werkbezoek
De Doe Dagen in week 22 (31 mei t/m 4 juni) komen de leerlingen graag bij u op locatie. Het fysieke bezoek is nodig om een echte praktijkervaring op te doen. Uiteraard worden de leerlingen in kleine groepen verdeelt over een aantal dagen, zo is het veilig voor iedereen.

Aanmelden of meer informatie?
Aanmelden kan tot 29 maart 2021 via www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl
Klik hier voor de digitale flyer!

Voor meer info, neem contact op met Sandra Reuvers (projectleider): 06-51723053 of mail@landvancuijkmaasduinenonstage.nl