Advitronics Telecom zoekt een technische afstudeerder

Afstudeerders HBO Elektrotechniek

Opdrachtgever

Advitronics Telecom BV

Gemeente

Grave

Niveau

HBO

Vakgebied

Techniek & Werktuigbouwkunde

Afstudeer

Ja

Een technisch interessant uitdagend project met verantwoordelijkheid, zelfontplooiing en vrijheid om het project tot een goed einde te brengen. Daarbij gebruikmakend van de nieuwste technieken en ontwikkeltools op het gebied van Embedded Software.

Profiel
Wij zoeken gedreven HTS studenten Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Bedrijfskunde met een gedegen praktische en theoretische kennis van telefoonsystemen. Je ambitie ligt in de techniek en je zoekt een afstudeerproject dat ook deze focus heeft. Je neemt graag de verantwoordelijkheid om je opdracht tot een goed einde te brengen. Je dient een praktische, oplossingsgerichte teamspeler te zijn met een klantvriendelijke en flexibele aanpak. Wij beschouwen een goede beheersing van de Nederlandse taal en een representatieve verschijning als een vereiste.

Wij bieden
Een afwisselende afstudeerstage met uitdagende afstudeerprojecten in een prettige en zeer collegiale omgeving. Marktconforme stagevergoeding. Mogelijkheid tot zelfontplooiing op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Advitronics Telecom BV
Advitronics Telecom BV is ruim 25 jaar specialist in telecommunicatie. Wij leveren telefonie-oplossingen aan het MKB en de eerstelijnszorg, met de focus op huisartspraktijken. Daarnaast produceren wij telecomrandapparatuur welke via een dealernetwerk wordt verkocht. De kracht van Advitronics is gelegen in een hoog kwaliteitsniveau en een sterke servicegerichtheid.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.