Advitronics zoekt student marketing/communicatie

Marketing en Communicatie

Opdrachtgever

Advitronics Telecom BV

Gemeente

Grave

Niveau

HBO

Vakgebied

Marketing & Sales & Communicatie

Afstudeer

Nee

Van oorsprong is Advitronics een ontwikkel- en engineeringsbureau voor Telecomrandapparatuur. Hieruit hebben zich twee bedrijfstakken ontwikkeld.

De ene bedrijfstak ontwikkelt en produceert telecomrandapparatuur. De PortaDial deurtelefoon is hiervan een toonaangevend voorbeeld. Voor de distributie van onze producten maken wij gebruiken van een landelijk netwerk van dealers.
De andere bedrijfstak levert telefonie-oplossingen aan zakelijke eindklanten in het MKB-segment. Hierbij ligt de focus sterk op de eerstelijnszorg (o.a. huisartsen, gezondheidscentra, apotheken, fysiotherapeuten en tandartsen).
De kracht van Advitronics is een hoog kwaliteitsbesef en servicegerichtheid.

Inhoud opdracht
Voor onze afdeling PortaDial zoeken wij een stagiair die ons gaat helpen om de communicatie- en marketingactiviteiten van onze eigen productlijn. We werken hier vanuit een jaarkalender met diverse activiteiten zoals nieuwsbrieven, beursdeelname en updaten van de website.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand met een marketing- en communicatieachtergrond die affiniteit heeft met techniek. Je gaat zelfstandig opdrachten uitvoeren die binnen de gestelde kaders vallen. Je krijgt een vaste werkplek bij ons op kantoor en toegang tot de systemen die noodzakelijk zijn om je werk goed uit te voeren.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.