AVL Motion zoekt een technische stagiair Engineering

Engineering

Opdrachtgever

AVL Motion

Gemeente

Westerbeek

Niveau

HBO

Vakgebied

Techniek & Werktuigbouwkunde

Afstudeer

Ja

Er zijn diverse opdrachten mogelijk! Éen van de mogelijke opdrachten kan zijn dat je bezig bent met machines en producten waarbij de focus ligt op het volledig productierijp maken van mechanische (deel)concepten. Daarnaast zijn er in overleg tal van mogelijkheden voor opdrachten, graag gaan we samen in overleg wat het beste bij jou past!

Direct een baan na het afstuderen? Een afstudeerstage bij AvL Motion als eerste stap naar jouw succesvolle carrière!

Wat ga je doen?
AvL Motion is continu bezig om te innoveren, nieuwe technieken toe te passen en machines te optimaliseren. Wil jij ons helpen door middel van jouw afstudeeropdracht? solliciteer direct en samen kunnen we op zoek naar een passende opdracht binnen AvL Motion.

Als stagair / afstudeerder ga jij vanaf de eerste dag werken aan je eigen opdracht. Je werkt binnen een multi disciplinair projectteam waarbij je ondersteuning krijg van je collega’s. Zowel theorie als praktijk zullen in elkaar overlopen, en je krijgt de mogelijkheid je opdracht in de praktijk tot stand te brengen!

Wat bieden wij
Wij bieden een uitdagende functie in een informele werkomgeving. Je gaat deel uitmaken van een Startup dat razendsnel groeit en blijvend investeert in haar medewerkers en haar product. Wij bieden je een prettige werkomgeving met leuke collega’s, goede voorwaarden die passen bij jouw opleiding en ervaringen en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen onze onderneming.

Wie ben jij
Je volgt een HBO studie in de richting van ons vakgebied en hebt een passie voor techniek. Daarnaast houdt je van onderzoeken en experimenteren. Als persoon heb je een proactieve houding en ben je een echte teamspeler. Deze stage is uitermate geschikt voor een gemotiveerde en leergierige student!

Informatie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct, we komen graag met jou in contact! Wil je meer weten over deze functie of over andere mogelijkheden? Neem dan contact op met Het Talentenbureau via info@hettalentenbureau.nl of 085 – 0640640

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ