AVL Motion zoekt naar een stagiair marketing en sales

Marketing & communicatie

Opdrachtgever

AVL Motion

Gemeente

Westerbeek

Niveau

MBO/HBO

Vakgebied

Marketing & Sales & Communicatie

Afstudeer

Nee

AvL Motion is een engineering bureau met als doel het samenbrengen van praktische uitdagingen en technische kennis. AvL Motion is een jong bedrijf dat zich volledig richt op het oplossingsgericht benaderen van complexe technische vraagstukken.

AVL ontwikkelen speciaalmachines voor de voedingsmiddelenindustrie, industriƫle automatisering, agrarische industrie en klantgerichte specials. Hierbij wordt ontwikkeld met het zicht op realisatie en praktische toepasbaarheid. Kwaliteit, en een pragmatische hands- on mentaliteit zijn kernwoorden die onze werkwijze profileren.

Implementatie
AvL Motion ontwikkeld op dit moment een selectieve asperge- oogstrobot. Vooralsnog is het oogsten van asperges erg arbeidsintensief, voornamelijk uitgevoerd door arbeidsmigranten. Door de realisatie van de asperge- oogstrobot zal er een verschuiving plaatsvinden van de arbeid; de machine wordt in Noord-Oost Brabant ontwikkeld, Ć©n geproduceerd. Hierdoor zullen hoger gekwalificeerde werknemers worden aangetrokken in Noord-Oost Brabant, terwijl er minder arbeidsmigranten zware fysieke inspanningen hoeven te leveren.

Wil jij meewerken in deze organisatie en meedenken over de nieuwe robotontwikkelingen?

De opdracht voor de Marketing & Communicatie student(e) is als volgt:
AvL motion promoten en op de markt zetten. Een marketing plan opzetten en uitvoeren. Kortom bekendheid geven aan het product. Dit kan door het organiseren van een demodag etc.

Reageer snel en ben op tijd om te ontdekken hoe de ontwikkeling van deze robot verder verloopt en help mee om deze goed neer te zetten naar klanten!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.