AVL Motion zoekt naar een technische stagiair werktuigbouwkunde

Techniek & Werktuigbouwkunde

Opdrachtgever

AVL Motion

Gemeente

Westerbeek

Niveau

HBO

Vakgebied

Techniek & Werktuigbouwkunde

Afstudeer

Nee

AvL Motion is een engineering bureau met als doel het samenbrengen van praktische uitdagingen en technische kennis. AvL Motion is een jong bedrijf dat zich volledig richt op het oplossingsgericht benaderen van complexe technische vraagstukken.

AVL ontwikkelen speciaalmachines voor de voedingsmiddelenindustrie, industriële automatisering, agrarische industrie en klantgerichte specials. Hierbij wordt ontwikkeld met het zicht op realisatie en praktische toepasbaarheid. Kwaliteit, en een pragmatische hands- on mentaliteit zijn kernwoorden die onze werkwijze profileren.

Implementatie
AvL Motion ontwikkeld op dit moment een selectieve asperge- oogstrobot. Vooralsnog is het oogsten van asperges erg arbeidsintensief, voornamelijk uitgevoerd door arbeidsmigranten. Door de realisatie van de asperge- oogstrobot zal er een verschuiving plaatsvinden van de arbeid; de machine wordt in Noord-Oost Brabant ontwikkeld, én geproduceerd. Hierdoor zullen hoger gekwalificeerde werknemers worden aangetrokken in Noord-Oost Brabant, terwijl er minder arbeidsmigranten zware fysieke inspanningen hoeven te leveren.

Wil jij meewerken in deze organisatie en meedenken over de nieuwe robotontwikkelingen?

De opdracht  voor de technische student(e)  is als volgt:
Engineeren van diverse systemen binnen de robot (voornamelijk mechanisch). Aandrijvingen plaatsen en positioneren van de motor, transportsystemen etc.  Engineeren silentpack en omkasting. Verbeteringen engineeren en opnieuw doorvoeren. Daarnaast werkvoorbereiding en zelf assembleren qua prototype. Na deze fase worden de verbeteringen aan de machine zelf doorgevoerd in het tekeningenpakket door de student.

Reageer snel en ben op tijd om te ontdekken hoe de ontwikkeling van deze robot verder verloopt en help mee om deze goed neer te zetten naar klanten!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ