City Resort zoekt een commercieel stagiair facilitair medewerker

Facilitair medewerker (M/V)

Opdrachtgever

City Resort

Gemeente

Mill en St. Hubert

Niveau

MBO

Vakgebied

Administratie & Receptie & Dienstverlenend

Afstudeer

Nee

Kom jij ons team als facilitair medewerker versterken? 

Wie zijn wij?
City Resort is onderdeel van de Fitland Groep. Het is een hotelketen met vijf vestigingen in Nederland. Naast alle City Resort hotels vallen restaurants, Vitae Wellnessresorts en 40 Fitland sportcentra onder de Fitland Groep. Fitland Groep is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer het onderwijs, de zorg e.a. Fitland Groep wil ‘gezond leven’ en ‘plezier’ nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening. Vanuit de gedachte dat een verbetering van ‘Quality of Life’ de beste basis is voor iedereen.

Functiebeschrijving
Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat alle klusjes in het hotel en restaurant gedaan worden en alles op rolletjes verloopt voor de gasten. Als medewerker geef je gasten het gevoel écht welkom te zijn. Jouw sterke punten zijn je open houding en streven naar een optimale service.

Functievereisten
– MBO werk- en denkniveau
– Pro-actieve houding, flexibel, secuur, stressbestendig
– Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Interesse gewekt?
We bieden je de uitdaging om samen met collegae te bouwen en bij te dragen aan City Resort Mill. Een korte brief met c.v. kun je sturen naar thomas.vloet@fitland.nl

Fitland DNA
Werken bij de Fitland Groep betekent met bevlogenheid en samen met topteams in het land werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze productcombinaties sport, wellness, hotel, restaurant en events. Om als professional in onze organisatie te werken ben je in het bezit van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over het Fitland DNA. Als Fitlander bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend, neemt initiatief en wacht niet af.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.