City Resort zoekt een front office stagiair voor Fitland

Stagiaire: Front office medewerker hotel

Opdrachtgever

City Resort

Gemeente

Mill en St. Hubert

Niveau

MBO

Vakgebied

Administratie & Receptie & Dienstverlenend

Afstudeer

Nee

Fitland is een landelijke keten met luxe wellness resorts, hotels, restaurants en sportcentra. Fitland is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer onderwijs, zorg e.a. Naast de 40 sportvestigingen heeft Fitland een aantal bijzondere vestigingen – City Resort – die behalve sportfaciliteiten ook voorzien zijn van wellness, hotels en restaurants. Fitland wil “gezond leven” en “plezier” nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening, vanuit de gedachte dat een verbetering van de Quality of Life de beste basis is voor iedereen.

Functiebeschrijving
De Front Office Medewerker is mede verantwoordelijk voor het ontvangen, in- en uitchecken van hotelgasten, geven van algemene en toeristische informatie aan gasten, verlenen van service tijdens het verblijf (wekdienst, doorgeven berichten, etc.), geven van informatie aan (potentiële) leden, inschrijven van nieuwe leden en het plannen van afspraken voor leden. Voorts bedien je de telefooncentrale en verricht eenduidige administratieve en secretariële werkzaamheden. Je bent beschikbaar in wisselende diensten en feestdagen.

Functievereisten
– MBO opleiding toerisme/receptionist
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden
– Affiniteit met sport en ontspanning
– Communicatief vaardig in Nederlands, Engels en Duits, Frans is een pré
– Kennis van softwarepakketten
– Eigen vervoer om in Mill te komen.

Competenties
– gastgerichtheid
– flexibel
– representatief
– oplossingsgericht

Interesse gewekt?
We bieden je de uitdaging om samen met collegae te bouwen en bij te dragen aan de vestiging van City Resort Mill. Ben jij fit genoeg en heb je voldoende lef om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en jouw DNA profiel! Een korte brief met c.v. kun je sturen naar Rosemarie.bout@cityresort.nl. De stageperiode is in overleg te bepalen.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.