City Resort zoekt een horeca stagiair bediening

Stagiair medewerker bediening (M/V)

Opdrachtgever

City Resort

Gemeente

Mill en St. Hubert

Niveau

MBO

Vakgebied

Toerisme & Horeca & Cultuur & Taal

Afstudeer

Nee

City Resort is onderdeel van de Fitland Groep. Het is een hotelketen met vijf vestigingen in Nederland. Naast alle City Resort hotels vallen restaurants, Vitae Wellnessresorts en 40 Fitland sportcentra onder de Fitland Groep. Fitland Groep is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer het onderwijs, de zorg e.a. Fitland Groep wil ‘gezond leven’ en ‘plezier’ nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening. Vanuit de gedachte dat een verbetering van ‘Quality of Life’ de beste basis is voor iedereen.

Functiebeschrijving
De medewerker bediening geeft de gasten bij het opnemen van de bestelling een goed advies, serveert gerechten en dranken uit, is bekend met bijzondere serveertechnieken en boekt kosten op de rekening van de gast of rekent met hen af. Je bent medeverantwoordelijk voor alle verkoop en servicegerichte doelen die op de afdeling gesteld worden en fungeert als aanspreekpunt voor de gasten. Je bent attent op naleving van voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, werkmethoden en presentatie (huisstijl) en gestelde regels ten aanzien van bedrijfs- en persoonlijke hygiëne. Je bent zelfstandig, praktisch, gastgericht, kostenbewust, enthousiast en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar.

Competenties
– gastgerichtheid
– flexibel
– betrokken
– oog voor detail
– beschikt over het Fitland DNA

Fitland DNA
Werken bij de Fitland Groep betekent met bevlogenheid en samen met topteams in het land werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze productcombinaties sport, wellness, hotel, restaurant en events. Om als professional in onze organisatie te werken ben je in het bezit van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over het Fitland DNA. Als Fitlander bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend, neemt initiatief en wacht niet af.

Interesse gewekt?
We bieden je de uitdaging om samen met collegae te bouwen en bij te dragen aan de gastvrijheid van City Resort Mill. Ben jij fit genoeg en heb je voldoende lef om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en jouw DNA profiel! Een korte brief met c.v. kun je sturen naar horeca@fitland.nl. Periode van deze stage is in overleg te bepalen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.