City Resort zoekt een horeca stagiair keuken

Stagiair leidinggevende keuken (M/V)

Opdrachtgever

City Resort

Gemeente

Mill en St. Hubert

Niveau

MBO

Vakgebied

Toerisme & Horeca & Cultuur & Taal

Afstudeer

Nee

Staat bij jou kwaliteit hoog in het vaandel? Houd jij ervan om verantwoordelijk te zijn voor het gehele F&B team? In deze functie ben je grotendeels operationeel actief op de werkvloer maar daarnaast komen er enkele administratieve werkzaamheden bij. Lijkt het je wat om binnen een beleving overtreffende ervaringen te bieden? Lees dan verder… 

Wie zijn wij?
Fitland is een landelijke keten met luxe wellness resorts, hotels, restaurants en sportcentra. Fitland is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer onderwijs, zorg e.a. Naast de 40 sportvestigingen heeft Fitland een aantal bijzondere vestigingen – City Resort – die behalve sportfaciliteiten ook voorzien zijn van wellness, hotels en restaurants. Fitland wil “gezond leven” en “plezier” nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening, vanuit de gedachte dat een verbetering van de Quality of Life de beste basis is voor iedereen. De afdeling F&B binnen City Resort Mill is een zeer servicegerichte en proactieve afdeling die onder andere bestaat uit restaurant, bar, Restaurant De Wereld en het wellness restaurant. Daarnaast behoren ook multifunctionele zalen voor congressen, vergaderingen, feesten en partijen tot deze afdeling.

Taken
– Bereidt gerechten (plannen van werkzaamheden, mise en place maken, recepten aanpassen, gerechten en componenten bereiden, gerechten voor de uitgifte afwerken, werkruimtes-machines-gereedschappen schoonmaken, onderhoud verrichten aan keukeninventaris).
– Beheert keukenvoorraden (bestellen van benodigde producten, ontvangen en controleren geleverde producten, geleverde producten opslaan, controleren van producten en uitvoeren keukenadministratie).
– Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (ontwikkelen nieuwe gerechten, uitvoeren menu-engineering, opstellen menukaart, ondersteunen van de verbetering van de efficiency en de beheersing van kosten, ondersteunen van de verbetering van de kwaliteit).
– Geeft leiding en voert beheerstaken uit (maken van een operationeel plan, plannen en verdelen van werkzaamheden, begroten en bewaken van financiën, aansturen van medewerkers, voeren van interne formele gesprekken).

Interesse gewekt?
We bieden je de uitdaging om samen met collegae te bouwen en bij te dragen aan de vestiging van City Resort Mill. Ben jij fit genoeg en heb je voldoende lef om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en jouw DNA profiel! Een korte brief met c.v. kun je sturen naar horeca@fitland.nl. De stageperiode is nader te bepalen.

Fitland DNA
Werken bij de Fitland Groep betekent met bevlogenheid en samen met topteams in het land werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze productcombinaties sport, wellness, hotel, restaurant en events. Om als professional in onze organisatie te werken ben je in het bezit van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over het Fitland DNA. Als Fitlander bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend, neemt initiatief en wacht niet af.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.