DMCK zoekt stagiair ICT / Webdesign / Applicatiebeheer

ICT / Webdesign

Opdrachtgever

DMCK B.V.

Gemeente

Cuijk

Niveau

MBO

Vakgebied

Grafisch & Ontwerp & Vormgeving

Afstudeer

Nee

Ben jij op zoek naar een leuke stage op het gebied van ICT, software ontwikkeling, applicatie beheer of development? Ben jij enthousiast en wil je snel aan de slag in “de internet marketing wereld”? Internetmarketing & e-commerce-bedrijf DMCK B.V. uit Cuijk zoekt een proactieve stagiair(e) voor een leuke en leerzame stage. DMCK BV is het bedrijf achter verschillende websites in uiteenlopende branches. Enkele van deze websites staan genoteerd in de Twinkle100 (Grootste 100 webshops van Nederland).

Wil jij mee werken op de IT-afdeling van bekende websites? Wil je meewerken aan het lanceren van nieuwe websites/shops? Nieuwe software schrijven/ontwikkelen? Dan nemen wij jou graag op in ons team!

Specifieke vaardigheidseisen:

Je werkt in een jong en dynamisch team waar vrijheid, eigen inbreng, afwisselende taken en samen plezier maken hoog in het vaandel staan. Wanneer jij met jouw vaardigheden hieraan denkt te kunnen voldoen pas je binnen het profiel dat wij zoeken;)

  • Je volgt een MBO/HBO Applicatie- en Media ontwikkeling, Webdesign, Grafische Vormgeving, Communicatie en Multimedia Design opleiding of een vergelijkbare opleiding.
  • Je bent creatief, flexibel, zelfstandig en nauwkeurig.
  • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop
  • Je hebt ervaring met het vormgeven van websites (het is een pre als je ervaring hebt met WordPress, php, html)
  • Je voelt je thuis in een kleine, groeiende en ondernemende organisatie.

Verder krijg je als onderdeel van dit jonge, dynamische en energieke team alle facetten van het (online)ondernemen mee tijdens je stage periode.

Hou jij van uitdagingen en wil je leren welke technieken wel/niet succesvol zijn om (online) te scoren? Kom dan eens langs bij ons.

PS: Waar hard gewerkt wordt moet ook ruimte zijn voor ontspanning en plezier. Een drankje op vrijdagmiddag en een potje tafeltennis of biljart tijdens de pauze zijn dus inbegrepen!

Heb je interesse in bovenstaande stage? Mail ons dan jouw motivatie en jouw CV via info@hettalentenbureau.nl.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.