DMCK zoekt stagiair Online Marketing

Communicatie, sales en (online)marketing

Opdrachtgever

DMCK B.V.

Gemeente

Cuijk

Niveau

HBO

Vakgebied

Marketing & Sales & Communicatie

Afstudeer

Nee

Ben jij op zoek naar een leuke stage op het gebied van communicatie, sales en (online)marketing? Ben jij enthousiast en wil je snel aan de slag in “de internet marketing wereld”? Internetmarketing & e-commerce-bedrijf DMCK B.V. uit Cuijk zoekt een proactieve stagiair(e) voor een leuke en leerzame stage. DMCK BV is het bedrijf achter verschillende websites in uiteenlopende branches. Enkele van deze websites staan genoteerd in de Twinkle100 (Grootste 100 webshops van Nederland). Wil jij mee werken aan de marketing van bekende websites? Wil je meewerken aan het lanceren van nieuwe concepten en daarbij de nieuwste (online)marketing trends leren én toepassen? Dan nemen wij jou graag op in ons team!

Specifieke vaardigheidseisen:
Je werkt in een jong en dynamisch team waar vrijheid, eigen inbreng, afwisselende taken en samen plezier maken hoog in het vaandel staan. Wanneer jij met jouw vaardigheden hieraan denkt te kunnen voldoen pas je binnen het profiel dat wij zoeken;)

Dagelijkse werkzaamheden:
Je zult o.a. actief bezig zijn met de volgende zaken: je zal je bezig houden met het bedenken en opzetten van nieuwe marketing strategie, banner campagnes en lead generatie web pagina’s;

  • Marketing data analyses: opzetten en periodiek uitdraaien van rapportages van de marketing en sales channels;
  • Je bent verantwoordelijk voor web editing en marketingactiviteiten op social media;
  • Je zal assisteren met opzetten van zoekmachine marketing campagnes (Google Adwords en SEO);
  • Je gaat periodiek rapporteren aan management / directie;
  • Ondersteuning bij onze (inter)nationale affiliate strategie;

Verder krijg je als onderdeel van dit jonge, dynamische en energieke team alle facetten van het (online)ondernemen mee tijdens je stage periode.

Hou jij van uitdagingen en wil je leren welke online marketing technieken wel/niet succesvol zijn om online te scoren? Kom dan eens langs bij ons.

PS: Waar hard gewerkt wordt moet ook ruimte zijn voor ontspanning en plezier. Een drankje op vrijdagmiddag en een potje tafeltennis of biljart tijdens de pauze zijn dus inbegrepen!

Heb je interesse in bovenstaande stage? Mail ons dan jouw motivatie en jouw CV via info@hettalentenbureau.nl.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.