Econsultancy zoekt een managementassistent stagiair

Managementassistent

Opdrachtgever

Econsultancy

Gemeente

Boxmeer

Niveau

MBO

Vakgebied

Administratie & Receptie & Dienstverlenend

Afstudeer

Nee

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat in opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren projecten uitvoert op het gebied van bodem, waterbodem, water en infra, archeologie, ecologie, milieu, geluid en ruimte.

Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel of organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht. In de uitvoering van projecten staat tevredenheid van onze klanten over kwaliteit, prijs en service voorop. Econsultancy heeft vestigingen in Swalmen, Boxmeer, Doetinchem, Rotterdam en Zwolle

Inhoud opdracht
Als stagiair ondersteun je de kwaliteits- en milieucoördinator van Econsultancy. Tijdens de stage verricht je allerlei werkzaamheden in het kader van het kwaliteits- en milieumanagementsysteem. Zo beheers je de registratie van de interne audits en energieverbruik, en woon je diverse overleggen bij die je notuleert.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een leergierige, nauwkeurige en flexibele stagiair die van aanpakken houdt en vragen durft te stellen. Je gebruikt gegeven feedback om het werkproces te verbeteren. Je beheerst daarnaast de Nederlandse taal goed en communiceert duidelijk in zowel woord als geschrift.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.