Econsultancy zoekt een office management student

Secretaresse

Opdrachtgever

Econsultancy

Gemeente

Boxmeer

Niveau

MBO

Vakgebied

Administratie & Receptie & Dienstverlenend

Afstudeer

Nee

Bedrijfsprofiel
Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat in opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren projecten uitvoert op het gebied van bodem, waterbodem, water en infra, archeologie, ecologie, milieu, geluid en ruimte.

Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel of organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht. In de uitvoering van projecten staat tevredenheid van onze klanten over kwaliteit, prijs en service voorop. Econsultancy heeft vestigingen in Swalmen, Boxmeer en Doetinchem.

Inhoud opdracht
Als stagiair ondersteun je het secretariaat van Econsultancy. Tijdens de stage verricht je allerlei werkzaamheden rondom office management. Zo beheer je agenda’s en de activiteiten van het bedrijf, ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en relaties, en voer je zelfstandig administratieve taken uit.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een leergierige, nauwkeurige en flexibele stagiair die van aanpakken houdt en vragen durft te stellen. Je gebruikt gegeven feedback om het werkproces te verbeteren. Je beheerst daarnaast de Nederlandse taal goed en communiceert duidelijk in zowel woord als geschrift.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.