Econsultancy zoekt stagiair Kwaliteit, Arbo en Milieu

Junior Coördinator Kwaliteit, Arbo en Milieu

Opdrachtgever

Econsultancy

Gemeente

Boxmeer

Niveau

HBO

Vakgebied

Overigen

Afstudeer

Nee

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat in opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren projecten uitvoert op het gebied van bodem, waterbodem, water en infra, archeologie, ecologie, milieu, geluid en ruimte.

Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel of organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht. In de uitvoering van projecten staat tevredenheid van onze klanten over kwaliteit, prijs en service voorop. Econsultancy heeft vestigingen in Swalmen, Boxmeer, Doetinchem, Rotterdam en Zwolle

Inhoud stageopdracht
Als stagiair ondersteun je de kwaliteits- en milieucoördinator van Econsultancy. Tijdens de stage voer je zelfstandig opdrachten uit in het kader van het kwaliteits- en milieumanagementsysteem. Zo werk je nieuwe eisen uit de nieuwe ISO 9001 en 14001 uit, en werk je actiepunten uit de verschillende overleggen uit.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken gemotiveerde studenten met een relevante opleiding, met affiniteit met kwaliteit, arbo en milieu, iemand die zelfstandig kan werken maar ook kan samenwerken en eisen kan doorvertalen naar de praktijk.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.