Econsultancy zoekt stagiair Ruimtelijke Ordening of Milieukunde

Junior Projectleider bodem/water

Opdrachtgever

Econsultancy

Gemeente

Boxmeer

Niveau

HBO / WO

Vakgebied

Overigen

Afstudeer

Nee

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat in opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren projecten uitvoert op het gebied van bodem, waterbodem, water en infra, archeologie, ecologie, milieu, geluid en ruimte.

Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel of organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht. In de uitvoering van projecten staat tevredenheid van onze klanten over kwaliteit, prijs en service voorop. Econsultancy heeft vestigingen in Swalmen, Boxmeer en Doetinchem.

Inhoud stageopdracht
Milieu is een belangrijk en actueel thema. Als junior projectleider bodem/water ben je als stagiair bezig met het uitvoeren van diverse bodemonderzoeken. Je zult zowel in het veld als op kantoor een opleiding krijgen. Hiernaast kan je nog ervaring opdoen op gebied van archeologie en ecologie.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken gemotiveerde studenten Milieukunde, Ruimtelijke Ordening en Planologie, of gerelateerde opleidingen. Iemand die kan samenwerken in een multidisciplinair team en onderzoeksresultaten kan doorvertalen naar consequenties voor de praktijk.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.