Econsultancy zoekt stagiair Toegepaste Biologie of Milieukunde

Junior Projectleider Ecologie

Opdrachtgever

Econsultancy

Gemeente

Boxmeer

Niveau

HBO / WO

Vakgebied

Overigen

Afstudeer

Nee

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat in opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren projecten uitvoert op het gebied van bodem, waterbodem, water en infra, archeologie, ecologie, milieu, geluid en ruimte.

Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel of organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht. In de uitvoering van projecten staat tevredenheid van onze klanten over kwaliteit, prijs en service voorop. Econsultancy heeft vestigingen in Swalmen, Boxmeer en Doetinchem.

Inhoud stageopdracht
Als stagiair ecologie werk je samen met collega’s aan diverse onderzoeken in de omgeving. Dit bestaat uit veldwerk maar ook het rapporteren van de resultaten. Je krijgt zo een goed beeld van het werk in de praktijk. Hiernaast kan je nog ervaring opdoen op gebied van bodem, archeologie en geluid.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken gemotiveerde studenten Toegepaste Biologie, Milieukunde, of andere gerelateerde opleidingen. Je hebt affiniteit met natuur en dat is terug te zien in bijvoorbeeld je hobby’s. Iemand die kan samenwerken in een multidisciplinair team en onderzoeksresultaten kan doorvertalen naar consequenties voor de praktijk.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.