Expert zoekt een klantgerichte verkoopspecialist (BOL3/BBL3)

Verkoopspecialist (BOL3/BBL)

Opdrachtgever

Expert

Gemeente

Gennep

Niveau

MBO

Vakgebied

Marketing & Sales & Communicatie

Afstudeer

Nee

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. Dat doen we met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij Experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

Beleving
De Expertwinkels zijn op het gebied van interieur meegegroeid met de tijd: bijna alle winkels zijn helemaal of deels verbouwd tot een winkel met een frisse uitstraling; er staan minder producten in de winkel en daardoor is er meer ruimte voor beleving, zodat de klant volop kan genieten van de nieuwste en leukste technische snufjes. Expert richt zich op een totaaloplossing van diensten en service en daaraan gekoppeld producten. Het product staat dus niet langer centraal, maar de diensten en service.

Online en offline gaan hand in hand
Internet is bij Expert het verlengstuk van de winkel en de winkels zijn het verlengstuk van internet. Ook online houdt Expert vast aan haar kernwaarden en behandelt zij haar klanten hetzelfde als in de offline wereld: met de Beste Service en Persoonlijk Advies. Bij Expert staat de klant altijd centraal.

Ook internationaal sterk
Expert is in zeventien Europese landen vertegenwoordigd en wereldwijd in twintig landen. In Europa is Expert de grootste retailer binnen home-elektronica en ook in Nederland mag de formule zich met 140 winkels en een landelijke webshop tot de top 3 rekenen. De Expertorganisatie is volledig in staat om in te spelen op een Europa zonder grenzen. Voor de consument betekent dit dat hij in vrijwel alle Europese landen kan profiteren van de service, garantie en het vakmanschap van Expert, ongeacht in welk land hij zijn aankopen heeft gedaan.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.