Marel zoekt een HRM/Bedrijfskunde/MER student

Marel zoekt jou!

Opdrachtgever

Marel

Gemeente

Boxmeer

Niveau

HBO

Vakgebied

Bedrijfskunde & (commerciële) economie & management

Afstudeer

Nee

Over ons
Een stage bij Marel betekent werken bij een multinational met veel kansen om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen. We bieden een uitdagende opdracht in een internationale omgeving die de visie van Marel ondersteunt en de kernwaarden; Unity, Innovation and Excellence. Samen met jou stemmen we de stageopdracht volledig af op jouw wensen en voorkeuren. Vanzelfsprekend stemmen we de opdracht af op de vereiste vanuit de hogeschool.

Over de opdracht
De afdeling Human Resources (HR) support de managers en heeft als visie: “to be an employer of choice, partner in our employee’s career, having tomorrows people today”. Dit doen we onder andere door het beschrijven van processen, het opstellen regelingen, progress management en geven van advies over HR gerelateerde (specifieke) onderwerpen.

De beschrijving van onze processen willen we nog verder optimaliseren. Daarnaast zijn binnen Marel veel regelingen goed beschreven, maar deze zijn voor managers niet altijd makkelijk te vinden. Voor bijvoorbeeld nieuwe managers is dit een gemis. Daarom zijn we gestart met het ontwikkelen van een digitale omgeving waarin al deze informatie op één centrale plek te vinden is. Met als doel: een nog efficiëntere manier van werken, waarin de verwachtingen voor zowel de manager als HR helder zijn.

We hebben een overzicht gemaakt van alle processen die we willen verwerken in deze digitale omgeving. Aan jou de taak om de prioriteiten te bepalen en de informatie te beschrijven in deze omgeving. Daarvoor ga je in gesprek met verschillende stakeholders binnen Marel. Bijvoorbeeld met de managers en HR om input te krijgen, met IT om de mogelijkheden voor de digitale omgeving te verkennen, maar ook met medewerkers van Marketing ga je om tafel om de omgeving zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Al met al een uitdagende stage, waarbij je daadwerkelijk van toegevoegde waarde bent voor zowel de HR-afdeling als alle managers binnen Marel Nederland.

Over jou​
–  Voor deze stageopdracht zijn we op zoek naar een hbo-student van de opleiding HRM / Bedrijfskunde / MER / Learning and Development of vergelijkbaar.

Daarnaast zijn de volgende vaardigheden op jou van toepassing:

– Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift om alle informatie helder te beschrijven

– Je bent een netwerker, die gerichte vragen kan en durft te stellen

– Je vindt het leuk om je te verdiepen in de mogelijkheden van de digitale omgeving (SharePoint)

– Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat kunnen wij jou bieden?
– Een uitdagende stage binnen een professioneel internationaal team;

– Een kijkje in de keuken bij een van meest vooraanstaande bedrijven in de regio en marktleider in onze branche;

– Ontwikkelmogelijkheden en praktijkervaring waar je later op kunt voortborduren;

– Een betrokken stagebegeleider, die samen met jou de opdracht tot een succes maakt;

– Een gezellig team met een fijne, familiaire werksfeer;

– Stagevergoeding conform ons stagebeleid;

– Reiskostenvergoeding conform ons reglement reiskostenvergoeding.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.