Meldon zoekt administratieve student

Administratieve en secretariële ondersteuning

Opdrachtgever

Meldon

Gemeente

Bergen

Niveau

MBO

Vakgebied

Administratie & Receptie & Dienstverlenend

Afstudeer

Nee

Meldon is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van kunststof profielen. Markten waarin we onder andere actief zijn: automotive, zonwering, witgoed, koffers, sanitair en transportbanden. Er werken ongeveer 80 medewerkers bij Meldon en zeer diverse disciplines: verkoop, ontwikkeling, productie, magazijn, customer service, inkoop, ICT, secretariaat, kwaliteit en P&O. We stellen regelmatig stageplaatsen ter beschikking om onze eventuele toekomstige collega’s het vak te kunnen leren.

Inhoud opdracht
Als stagiair verricht je administratieve werkzaamheden voor de afdeling P&O. Het up to date houden van (digitale) personeelsdossiers, gegevens verwerken in het personeelsinformatiesysteem en het verzorgen van administratieve handelingen met betrekking tot in- en uitdiensttredingen. Daarnaast word je ook ingezet bij ons secretariaat. Je bedient de telefooncentrale, ontvangt bezoekers en verzorgt de in- en uitgaande post. Daarnaast verricht je verschillende administratieve ondersteunende werkzaamheden voor diverse afdelingen. Een leerzame stage voor twee dagen per week waarin je in de gelegenheid gesteld wordt om zeer diverse werkzaamheden te leren.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die van aanpakken weet. Je weet je mondeling en schriftelijk goed uit te drukken en bent niet bang om te communiceren in vreemde talen (Duits en Engels). Je volgt een administratieve secretariële studie, eventueel richting Personeel & Organisatie. Je bent accuraat en staat open voor feedback om daar zelf van te kunnen leren.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.