MSD Animal Health zoekt een stagiair Bedrijfskunde

Bedrijfskunde stagiair

Opdrachtgever

MSD Animal Health

Gemeente

Boxmeer

Niveau

HBO

Vakgebied

Bedrijfskunde & (commerciële) economie & management

Afstudeer

Nee

MSD Animal Health is wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van diergeneesmiddelen. MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en geneesmiddelen voor landbouwdieren, gezelschapsdieren en vissen. We hebben kantoren in meer dan 50 landen en verkopen onze producten in meer dan 140 markten, waarbij we opereren in een netwerk van productie- en R&D locaties over de hele wereld.

MSD kenmerkt zich door een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw ontwikkeling staat in deze stage centraal, maar we willen ook graag van jou leren!

Afdeling:
De functie is gesitueerd binnen de afdeling Tissue Culture Boxmeer (TCB). De afdeling is gericht op de productie van voornamelijk virale antigenen in rollerbottles en single use bioreactoren. Als hoofdtaak zul je werken aan het continu verbeteren, wegnemen van wastes, uitrol van standaardwerk, logistieke verbeteringen doorvoeren en werken met data en deze te laten spreken.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Projectmatig verbeteren van de processen volgens het Lean Six Sigma principe middels tools uit het Toyota Production System.

De beschreven werkzaamheden vormen het basispakket en zullen na een goede inwerk- en leerperiode vaak zelfstandig uitgevoerd worden. Op eigen initiatief of door vraag vanuit de organisatie kunnen deze worden aangevuld met andere projecten en/of taken.

Wij zoeken:
Een nog studerende derdejaars, vierdejaars student Bedrijfskunde (HBO) of equivalent die:
• 4 of 5 dagen per week gedurende een periode van 5 tot 9 maanden beschikbaar is.
• Een professionele houding heeft, enthousiasme en leergierigheid met zich meebrengt en het een uitdaging vindt om in een dynamische complexe omgeving stage te lopen.
• Beseft dat er wordt gesolliciteerd op een plek in een productieomgeving.

Wij bieden:
• Een breed georiënteerde stageplaats, die je in staat stelt om met veel aspecten van het vakgebied kennis te maken en daar ervaring in op te doen, met veel ruimte voor eigen initiatief.
• Een uitdagende en dynamische leeromgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
• Goede begeleiding door een ervaren specialist.
• Een stagevergoeding van € 375,- voor HBO bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek)

Informatie & Sollicitatie:
Bij interesse in deze stageplaats kan je contact opnemen met Het Talentenbureau via info@hettalentenbureau.nl of 085 – 0640641

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ