MSD Animal Health zoekt een stagiair Bedrijfskunde

Bedrijfskunde stagiair

Opdrachtgever

MSD Animal Health

Gemeente

Boxmeer

Niveau

HBO / WO

Vakgebied

Bedrijfskunde & (commerciële) economie & management

Afstudeer

Nee

MSD Animal Health is wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van diergeneesmiddelen. MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en geneesmiddelen voor landbouwdieren, gezelschapsdieren en vissen. We hebben kantoren in meer dan 50 landen en verkopen onze producten in meer dan 140 markten, waarbij we opereren in een netwerk van productie- en R&D locaties over de hele wereld.

MSD kenmerkt zich door een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw ontwikkeling staat in deze stage centraal, maar we willen ook graag van jou leren!

Afdeling
Bij de afdeling Central Filling and Freezedrying, site Boxmeer, worden veterinaire vaccins geproduceerd in een state of the art productiefaciliteit. Vanwege de grote vraag naar onze producten is de afdeling continu bezig met het verbeteren van de processen. Daarbij wordt er gewerkt volgens het Lean Six Sigma principe middels tools uit het Toyota Production System.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Projectmatig verbeteren van de processen volgens het Lean Six Sigma principe middels tools uit het Toyota Production System.
De beschreven werkzaamheden vormen het basispakket en zullen na een goede inwerk- en leerperiode vaak zelfstandig uitgevoerd worden. Op eigen initiatief of door vraag vanuit de organisatie kunnen deze worden aangevuld met andere projecten en/of taken.

Wij zoeken
Een nog studerende vierdejaars HBO of WO student Bedrijfskunde die:
• Minimaal 4 dagen per week per week gedurende een periode van minimaal 5 maanden beschikbaar is.
• Een professionele houding heeft, enthousiasme en leergierigheid met zich meebrengt en het een uitdaging vindt om in een dynamische complexe omgeving stage te lopen.

Wij bieden
• Een breed georiënteerde stageplaats, die je in staat stelt om met veel aspecten van het vakgebied kennis te maken en daar ervaring in op te doen, met veel ruimte voor eigen initiatief.
• Een uitdagende en dynamische leeromgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
• Goede begeleiding door een ervaren specialist.
• Een stagevergoeding van € 375,- voor  HBO en een stagevergoeding van € 470,- voor WO bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek)

Informatie & Sollicitatie
Mocht je vragen of interesse in deze stage hebben kan je contact opnemen met Het Talentenbureau via info@hettalentenbureau.nl of 085-0640641

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ