MSD is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Stagiair(e) Facility Management

HBO I WO I MSD I Stage I Onderzoek

Opdrachtgever

MSD Animal Health

Gemeente

Boxmeer

Niveau

HBO / WO

Vakgebied

Administratie & Receptie & Dienstverlenend

Afstudeer

Nee

MSD Animal Health is wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van diergeneesmiddelen. MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en geneesmiddelen voor landbouwdieren, gezelschapsdieren en vissen. We hebben kantoren in meer dan 50 landen en verkopen onze producten in meer dan 140 markten, waarbij we opereren in een netwerk van productie- en R&D locaties over de hele wereld.
MSD kenmerkt zich door een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw ontwikkeling staat in deze stage centraal, maar we willen ook graag van jou leren!

Afdeling:
Facility Management is een onderdeel van Operational Services, en werkt op regie-basis samen met haar partners. Waarbij we ons ten doel hebben gesteld:
1. Groeien naar een slagvaardige facilitaire organisatie welke proactief, flexibel en tegen zo laag mogelijke kosten kan leveren.
2. Door het optimaliseren van de processen bijdragen aan het succes van onze interne klanten;
3. Hierdoor willen we klant-, collega- en partnerrelaties aangaan en onderhouden:
a. Waarbij verwachten helder zijn;
b. waaraan continu wordt gewerkt;
c. Die bij elkaar passen en waarbij een gezamelijk belang bestaat, waar beiden ene meerwaarde uit kunnen halen.

Facility Management schept de randvoorwaarden voor het succes van MSD Animal Health

De werkzaamheden tijdens de stageperiode bestaan o.a. uit:
1. Nader onderzoek hoe we onze afvalstromen op een andere / betere wijze in kunnen richten om hiermee aan de duurzaamheidsdoelstellingen van MSD Animal Health te kunnen voldoen.
Klimaatverandering en de uitputting van hulpbronnen trekt een wissel op onze toekomst, dit leidt tot een van de grootste uitdagingen van onze tijd. We leven niet in een tijd van verandering, maar in een verandering van tijdperk. We beseffen ons terdege dat stilzitten geen optie is. In de visie van MSD staat beschreven dat we een verschil willen maken in het leven van mensen wereldwijd door innovatieve medicijnen, vaccins en animal health producten. Ook op het gebied van duurzaamheid willen we het verschil maken. Operational Services waar Facility management onderdeel van is heeft als geen ander invloed op de duurzaamheidsprestatie van MSD Animal Health. Dit geldt voor onder andere gebouwen, (onder andere gebruik grondstoffen), mobiliteit als afval.
2. De beschreven werkzaamheden vormen het basispakket en zullen na een goede inwerk- en leerperiode vaak zelfstandig uitgevoerd worden. Op eigen initiatief of door vraag vanuit de organisatie kunnen deze worden aangevuld met andere projecten en/of taken.

Wij zoeken:
Een nog studerende derdejaars of vierdejaars  HBO student Facility Management, of een soortgelijke opleiding die:
1. 5 dagen per week per week gedurende een periode van 6 maanden beschikbaar is.
2. Een professionele houding heeft, enthousiasme en leergierigheid met zich meebrengt en het een uitdaging vindt om in een dynamische complexe omgeving stage te lopen.

Wij bieden:
1. Een breed georiënteerde stageplaats, die je in staat stelt om met veel aspecten van het vakgebied kennis te maken en daar ervaring in op te doen, met veel ruimte voor eigen initiatief.
2. Een uitdagende en dynamische leeromgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
3. Goede begeleiding door een ervaren specialist.
4. Een stagevergoeding van € 375,- voor  HBO en een stagevergoeding van € 470,- voor WO bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek).

Informatie & Sollicitatie:
Heb je belangstelling voor deze stageplaats, kijk dan op www.werkenbijmsd.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ