Pura zoekt naar een gastheer/gastvrouw

Hospitality & catering

Opdrachtgever

PURA & LaVie Catering

Gemeente

Cuijk

Niveau

MBO

Vakgebied

Toerisme & Horeca & Cultuur & Taal

Afstudeer

Nee

PURA Catering is een cateraar in de breedste zin van het woord. We verzorgen deĀ dienstverlening in bedrijfshoreca, lunches en partijen. Daarnaast leveren we verse
broodjes en snacks middels automatencatering aan een diversiteit aan bedrijven. VerderĀ cateren we grote evenementen waarvan de productie plaatsvindt in Cuijk.

Inhoud opdracht
Als gastheer/gastvrouw op een van onze locaties in Berg en Dal draag je jouw steentje bij aan gastvrijheid en Hospitality op de werkvloer. Wij geloven er in dat onze mensen op de vloer het verschil kunnen maken.

Het restaurant beschikt over een ruim terras en een lichte serre met een speelhoek voor de kinderen. Op afspraak kunnen gasten terecht voor een groepslunch of uitgebreid buffet. De Kalebas is gesitueerd vlak voor de ingang van het Afrika Museum en daarom ook toegankelijk voor gasten die het museum niet bezoeken. Daarnaast is er in het park een plaats waar gasten van het museum terecht kunnen voor een klein hapje, ijsje of een drankje. PURA CATERING en La Vie verzorgen zowel de dagelijkse bezetting en bevoorrading van de horeca als de partijen die er gegeven worden.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een representatieve, flexibele, creatieve, betrokken stagiair met inlevingsvermogen. Je bent leergierig, kwaliteitsgericht en durft vragen te stellen. Ook heb je een hands-on mentaliteit en ben je gericht op succesvol teamwork.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.