Pura zoekt naar ondersteuning voor de hoofdkok

Keuken & bediening

Opdrachtgever

PURA & LaVie Catering

Gemeente

Cuijk

Niveau

MBO

Vakgebied

Toerisme & Horeca & Cultuur & Taal

Afstudeer

Nee

Hangar01 is de nieuwe horeca-exploitatie op het vliegveld Breda International Airport.┬áHet concept spreekt zowel de zakelijke gast als de passant aan. Voor het zakelijke publiek is er de mogelijkheid zijn om snel a la-minute bereide gerechten af te halen aan de counter en voor de bezoeker met meer tijd is er overdag een kleine- en ’s avonds en in de weekenden een uitgebreide kaart. Naast de Brasserie beschikt het Hangar01-complex over vergaderzalen, conferentieruimten en grote hangars. Deze Hangars zijn koppelbaar zodat er ruimte ontstaat voor een groep tot 1500 gasten.

Inhoud opdracht
Bij deze stage zul je je voornamelijk bezighouden met werkzaamheden in de keuken ter ondersteuning van de zelfstandig werkend kok. Daarnaast is het mogelijk dat je bijspringt in de bediening als de situatie daarom vraagt.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een representatieve, flexibele, creatieve, betrokken stagiair/leerling-kok met inlevingsvermogen. Je bent leergierig, kwaliteitsgericht en durft vragen te stellen. Ook heb je een hands-on mentaliteit en ben je gericht op succesvol teamwork.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.