Van Dinther BV zoekt een stagiair calculator/werkvoorbereider

Calculator/werkvoorbereider

Opdrachtgever

Van Dinther B.V.

Gemeente

Grave

Niveau

Vakgebied

Techniek & Werktuigbouwkunde

Afstudeer

Nee

Van Dinther BV is een allround constructiebedrijf en machinefabriek gevestigd in Velp in Noord-Brabant. Door de combinatie van gemotiveerd, goed opgeleid personeel, machines en productie volgens de nieuwste technieken, zijn wij een veelzijdig constructiebedrijf.
Wij richten ons op de engineering, productie en de montage van constructies, installaties en machines ten behoeve van de agrarische industrie, de industrie en de bouw voor zowel de Nederlandse markt als voor wereldwijde export.

Ben jij een montagemedewerker/monteur en vind jij het leuk om te werken aan constructies volgens tekening én ben jij op zoek
naar een stage? Dan is dit de functie voor jou! Als montagemedewerker/monteur werk met behulp van tekeningen aan het assembleren en plaatsen van producten zowel intern als op locatie van onze producten en machines. Daarnaast behoort ook het elektrisch hydraulisch en/of pneumatisch aansluiten van de machines tot je takenpakket.

Heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed zelfstandig werken?
Lees dan snel verder, want van Dinther BV is op zoek naar versterking!

Functie-eisen
• Je bent zelfstandig, flexibel en kunt technische tekeningen lezen en interpreteren.
• Je hebt een kwaliteits- en resultaatgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden
• Je bent secuur en nauwkeurig, je werkt gestructureerd
• Je hebt een enthousiaste en positieve instelling

Voor deze functie bieden wij een uitdagende en afwisselende stage met goede arbeidsvoorwaarden binnen een familie bedrijf dat zich kenmerkt door een plezierige en open werksfeer.

Informatie & Sollicitatie:
Heb je belangstelling voor deze stageplaats, neem dan contact op met Het Talentenbureau via info@hettalentenbureau.nl of 085 – 0640641

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ