Boomkwekerij Ebben

Opdrachtgever

Boomkwekerij Ebben

Bij Boomkwekerij Ebben, een familiebedrijf uit 1862, zit de passie voor groen al vijf generaties lang in het bloed. Het is een van Europa’s grootste en meest toonaangevende boomkwekerijen.

ONTWIKKELMOGELIJKHEDEN
Cultuur en sfeer van de organisatie
Op onze kwekerij van 550 hectare in het Land van Cuijk vormen we met elkaar een betrokken team, van ruim 180 medewerkers. Boomkwekerij Ebben is gespecialiseerd in het kweken van
middelgrote tot zware laanbomen, meerstammige bomen, solitair heesters en parkbomen. Jaarlijks gaan 2500 vrachtwagens naar projecten in 28 landen verspreid door heel Europa.

Ambities voor de toekomst
We investeren doorlopend in innovatie, digitalisering, technologie en de ontwikkeling van onze medewerkers. We werken met het meest geavanceerde machinepark, en hebben een kenniscentrum over groen, via een app.

Mogelijkheden voor doorgroeien en
persoonlijke ontwikkeling
De mogelijkheden zijn enorm als jij eruit haalt wat erin zit. Op alle afdelingen, van Verkoop tot Administratie, Productie, Kwekerij en Teelt, verwelkomen we mensen met passie voor het vak.
We bieden learning-on-the-job en er is budget voor een externe cursus of vervolgopleiding.

WORK-LIFE BALANCE
Kun je op afstand of thuiswerken
met flexibele werktijden?
Het ligt eraan bij welke afdeling je werkt. De piekperioden zijn in het voor- en najaar. Als je in de kwekerij werkt, bouw je in deze perioden vaak overuren op. Wanneer je kiest voor een functie op kantoor kun je op het hoofdkantoor werken met het team of je plant een thuiswerkdag in. Vergaderen doe je uiteraard in stijl op de daktuin aan de schommeltafel, in onze boomhut met kachel of in de trendy kas.

Stageplekken
We hebben het hele jaar door op verschillende afdelingen meewerk- en onderzoeksstages.

Bereikbaarheid
Onze kwekerij ligt op 2 km van treinstation Cuijk en direct aan de A73. Veel medewerkers komen op de fiets. Je krijgt een reiskostenvergoeding.

ZINGEVING/PURPOSE/ MVO
Wat is jullie bijdrage aan een betere
wereld?
Met onze groenproducten dragen we bij aan klimaatadaptatie, biodiversiteit en natuurinclusief en toekomstbestendig