Elektro Technisch Buro Nabuurs

Opdrachtgever

Elektro Technisch buro nabuurs

Elektro Technisch Buro Nabuurs is een toonaangevend middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf. Men ontwerpt, levert en onderhoudt elektrotechnische
installaties, vooral in kantoren en in de industrie. Voor veel fabrieken in de regio verzorgt men gedeeltelijk of geheel het werk aan de elektrotechnische installatie.

Veel relaties zitten in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Nabuurs werkt nauw samen met andere bouwpartners uit de regio. Er werken ongeveer vijftig gekwalificeerde collega’s in vaste dienst.

ONTWIKKELMOGELIJKHEDEN:
Cultuur en sfeer van de organisatie
Binnen onze organisatie werken wij veel met projectteams. Dit wil zeggen dat er per project gekeken wordt bij welke collega’s het werk het beste aansluit qua competenties. Hierbij proberen wij altijd een mix te maken van ervaren collega’s met nieuwe of leerling-collega’s. Iedere vrijdag na werktijd spreken we bij een drankje met collega’s nog even de week door.

Wat zijn de ambities voor de toekomst?
Wij willen onze klanten structureel ondersteunen bij hun elektrotechnische uitdagingen. Met een oplossing voor nu, maar ook voor de toekomst. We willen een stabiele werkgever zijn binnen
de regio. Waarbij we graag willen dat onze collega’s voor langere tijd bij ons werken. We gaan volledig voor het vertrouwen in elkaar, ook richting opdrachtgevers.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?
Jazeker. We leggen de lat voor onszelf hoog. We werken aan complexe projecten. Daarom zoeken we de beste elektromonteurs, engineers/tekenaars en projectleiders. Als je dat nog niet helemaal bent, helpen we je de beste te worden.

Wat zijn de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden?
We moedigen onze collega’s aan zo lang mogelijk in de schoolbanken te blijven en om steeds nieuwe kennis op te doen. Dat kan op allerlei vlakken zijn. Heb je ambities? We horen ze graag en kijken samen naar de mogelijkheden.

WORK-LIFE BALANCE:
Kun je op afstand of thuiswerken,
met flexibele werktijden?
Wij beginnen elke ochtend allemaal op dezelfde tijd op ons bedrijf in Boxmeer. Dat klinkt misschien niet zo modern, maar wij hebben daar een heel goede reden voor. Onze monteurs
starten elke ochtend om 7.15 uur vanaf ons bedrijf en gaan dan door naar de locatie waar zij die dag werken. Zij hebben daar geen keuze in. Om te laten zien dat wij samen één bedrijf zijn
vinden wij het daarom belangrijk dat onze andere technische medewerkers er dan ook zijn. Zo spreekt iedereen elkaar ook nog eens.

Hoe is de bereikbaarheid?
Ons pand staat op minder dan een kilometer van het treinstation Boxmeer. Vanuit Nijmegen, Cuijk en Venlo zijn we dus goed bereikbaar. Wie weet zit je wel met een van onze andere collega’s in de trein. De afslag van de A73 ligt bijna in onze voortuin. Met de auto zijn we dus ook goed bereikbaar en we hebben genoeg parkeerplaatsen op eigen terrein. Moet je ergens dichtbij naartoe vanaf ons pand? Dan mag je een leenfiets gebruiken.

Zijn er stageplekken en voor welke
functies?
We hebben snuffelstages voor de lagere en middelbare scholieren. Verder zijn er vervolgopleidingsstages, vaak voor monteurs, maar ook voor tekenaars, engineers en projectleiders. We kunnen voor elke functie een stageopdracht formuleren. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten en we kijken samen naar een passende stage. Onze collega’s begeleiden je vol enthousiasme. Ze leren je graag alles over hun vak.

Wat maakt het aantrekkelijk om juist
in deze regio te werken?
Geen files, mensen kennen elkaar en veel gaat op basis van goed vertrouwen. We spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers, die meestal ook hier uit de buurt komen.

ZINGEVING/PURPOSE/MVO:
Wat is jullie bijdrage aan een betere
wereld?
We moeten met z’n allen verduurzamen om te zorgen dat er in de toekomt ook nog een aarde is om op te leven. Fossiele brandstoffen, zoals gas, worden in steeds sneller tempo vervangen door duurzaam opgewekte energie. De rol van elektriciteit wordt dus steeds groter. Daar zetten wij graag onze kennis en kunde voor in.

Elektro Technisch Buro Nabuurs
Heinz Moormannstraat  / 5831 AV Boxmeer
0485-32208
www.nabuurselektro.nl