LOT werving & slectie

Opdrachtgever

Lot werving en selectie

Klaar voor een (nieuwe) baan? LOT werving & selectie helpt je aan een werkomgeving die écht bij je past. LOT begeleidt je van de eerste kennismaking tot de ondertekening van je contract bij de opdrachtgever waarvoor LOT bemiddelt.

Wie is LOT? Aangenaam, Charlotte Reijnen. LOT staat voor de menselijke maat, vindt dat arbeidsbemiddeling veel persoonlijker kan én moet met oprechte interesse voor jou als sollicitant. “Of je nu wilt sparren over je loopbaan of wilt reageren op een interessante vacature, je kunt altijd bij me terecht. En ook belangrijk, ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg.”

Ik sta pal voor je
LOT bemiddelt kandidaten op mbo-, hbo en wo-niveau in (met name technische) functies bij haar opdrachtgevers in Land van Cuijk, Noord-Limburg en regio Uden. “Ik kijk verder dan jouw cv. Wie ben jij als persoon en pas je in de bedrijfscultuur? Waar word je blij van in je werk? Dát wil ik weten. Gaan we voor die baan, dan sta ik pal voor je. Ik neem alleen een vacature aan als ik er zelf zou willen werken, waar dus alles klopt. Ik bemiddel in vaste banen, je gaat altijd direct op contract bij mijn opdrachtgever.”

LOT werving & selectie
De Raetsingel 1 / 5832 KC Boxmeer
06-30736397
www.lotwervingenselectie.nl