Stagemogelijkheden bij BGM Infra

Stageplaats beschikbaar!

Opdrachtgever

BGM Infra BV

Sector

Wonen, Werken & Verkeer

Soort stage

Een dag, Meerdere dagen, Een week, Twee weken

BGM Infra
Opgericht in 2008. En sindsdien voortdurend in beweging. We zijn we een multidisciplinaire aannemer met ruim 120 goed opgeleiden medewerkers, en volledig ingericht op het uitvoeren van integrale projecten in ondergrondse infrastructuur. Hierbij staan de projectdoelstellingen van opdrachtgever centraal. Wij zijn veelzijdig binnen de disciplines gas, water, warmte, laag- en midden spanning en hebben een praktische en proactieve instelling. Vanzelfsprekend beschikken we over de meest moderne gereedschappen, test-, meet-, en regelapparatuur.

BGM niet voor niets:

“WEGWIJS ONDER DE GROND”

Onze vakmensen.

De kracht van BGM bestaat uit goed opgeleide medewerkers, Een BGM-er is praktisch, gedreven en enthousiast. Specialisten, Zij krijgen van ons de ruimte om te doen waar ze goed in zijn én zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. Zo halen we het beste uit een ieder en leveren wij u de hoogste kwaliteit in elke fase van een project. We bieden totaaloplossingen: van plan tot realisatie en van installatie tot nazorg en beheer.

Onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers en omgeving. We worden gewaardeerd en ze werken graag met ons samen. Onze mensen zijn ook de drijvende kracht achter duurzame en innovatieve oplossingen waarbij het belang van de opdrachtgever en de omgeving vooropstaat. En onze mensen zorgen dat het project effectief wordt uitgevoerd: snel en daadkrachtig als het kan en zorgvuldig en precies als het moet.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Eric Derks via:
Tel: 0485-310119
Mail: administratie@bgmbv.nl 
www.bgminfra.nl