Stageplaatsen bij Swartjes Interieurbouw

Stageplaats interieurbouw

Opdrachtgever

Swartjes Interieurbouw

Sector

Wonen, Werken & Verkeer, Ontwerp, Productie & Wereldhandel

Vakgebied

Techniek, Interieurbouw

Soort stage

Een dag, Meerdere dagen, Een week, Twee weken

Swartjes Interieurbouw is een echt familiebedrijf! Vanuit de werkplaats in Mill werken zij samen in een hecht team aan grenzeloze interieurprojecten.

Ons bedrijfsverhaal? Een familieverhaal.

“Wat wil je later worden?”

Dat vroeg mijn vader me, die in 1965 startte met het bedrijf, dat toen de naam M.A. Swartjes droeg. Van het gezin van vijf kinderen moest er toch ééntje zijn die een overname zag zitten? Hoewel alle zoons al vanaf hun 16e jaar meewerkten in het bedrijf, besloot ik in 1994 het avontuur aan te gaan.

Met mijn lts-diploma vers in de broekzak maakte ik mijn eerste bar voor een bruine kroeg. ‘Ons pa’ heeft mij vanaf dag één volledig losgelaten. Schetsen deed ik aan een ouderwetse tekentafel en machines waren eenvoudig. Met nostalgie denk ik terug aan die tijd. Maar absoluut zonder weemoed, want de huidige tijd biedt zo veel meer mogelijkheden in ons vakgebied.

Zo werken we al lang niet meer met alleen hout, maar ook met innovatieve materialen zoals Corian®, Hi-Macs en composietmateriaal. Ik zoek altijd naar nieuwe materialen, trends en vindingrijke oplossingen. Dat loont in ons werkplezier én resultaat.

Een familiebedrijf is het trouwens nog steeds, want vader Martien (89) heeft zijn hobbyhoek in de werkplaats gekregen en mijn broer Harrie werkt hier inmiddels meer dan 20 jaar.

Particulier en zakelijk:

  • Keukens
  • (Inloop)kasten
  • Tafels
  • Trappen
  • Houten vloeren
  • Lambrisering
  • Verbouwing binnenshuis

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Jan Swartjes via:
Tel: 0485-452030
Email: info@swartjesinterieurbouw.nl
http://swartjesinterieurbouw.nl/