Advitronics Telecom zoekt een HRM stagiair

HRM meewerkstage

Opdrachtgever

Advitronics Telecom BV

Gemeente

Grave

Niveau

HBO

Vakgebied

Gedrag & Personeel & Maatschappij & Psychologie

Afstudeer

Nee

Van oorsprong is Advitronics een ontwikkel- en engineeringsbureau voor Telecomrandapparatuur. Hieruit hebben zich twee bedrijfstakken ontwikkeld, de ene bedrijfstak ontwikkelt en produceert telecomrandapparatuur en de PortaDial deurtelefoon is hiervan een toonaangevend voorbeeld. Voor de distributie van onze producten maken wij gebruiken van een landelijk netwerk van dealers.

De andere bedrijfstak levert telefonie-oplossingen aan zakelijke eindklanten in het MKB-segment. Hierbij ligt de focus sterk op de eerstelijnszorg (o.a. huisartsen, gezondheidscentra, apotheken, fysiotherapeuten en tandartsen).

De kracht van Advitronics is een hoog kwaliteitsbesef en servicegerichtheid.

Inhoud opdracht
Voor de afdeling P&O zoeken wij een stagiair die ons gaat helpen met het uitvoeren van het personeelshandboek, automatisering van de personeelsadministratie, en beleidsontwikkeling o.a. gericht op de vitaliteit van de medewerkers.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een HBO student HRM die zowel uitvoerend als beleidsmatig uit de voeten kan. Gewend is zelfstandig te werken en het leuk vind om input te leveren voor beleidstukken.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ