City Resort zoekt commercieel stagiair marketing/sales/communicatie

Eventmedewerker (M/V)

Opdrachtgever

City Resort

Gemeente

Mill en St. Hubert

Niveau

MBO

Vakgebied

Marketing & Sales & Communicatie

Afstudeer

Nee

Krijg je er energie van om als instructeur actief te zijn bij kinderfeesten, bedrijfsuitjes, vrienden en / of familie activiteiten van 8 – 1200 personen dan zijn wij op zoek naar jou voor een meewerkstage op onze locatie City Resort Mill!

Wie zijn wij?
Fitland is een landelijke keten met luxe wellness resorts, hotels, restaurants en sportcentra. Fitland is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer onderwijs, zorg e.a. Naast de 40 sportvestigingen heeft Fitland een aantal bijzondere vestigingen – City Resort – die behalve sportfaciliteiten ook voorzien zijn van wellness, hotels en restaurants. Fitland wil “gezond leven” en “plezier” nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening, vanuit de gedachte dat een verbetering van de Quality of Life de beste basis is voor iedereen.

Functie eisen:
– MBO opleiding
– Enthousiast & goed in de omgang met mensen in diverse leeftijdscategorieën
– Zelfverzekerde uitstraling en je durft voor een groep te staan
– Met activiteiten op hoogte werken vind je een uitdaging
– Je bent een talent in het organiseren en begeleiden van events
– Onregelmatig werken ook in de weekenden zijn geen probleem voor je

Interesse gewekt?
Je komt in een jong en dynamisch team te werken die de gast de activiteiten met een positieve beleving laat ervaren. Ben jij fit genoeg en heb je voldoende lef om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en jouw DNA profiel! Een korte brief met c.v. kun je sturen naar Danny.jacops@fitland.nl. De stageperiode is nader te bepalen.

Fitland DNA
Werken bij de Fitland Groep betekent met bevlogenheid en samen met topteams in het land werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze productcombinaties sport, wellness, hotel, restaurant en events. Om als professional in onze organisatie te werken ben je in het bezit van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over het Fitland DNA. Als Fitlander bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend, neemt initiatief en wacht niet af.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ