City Resort zoekt een sales stagiair BHV medewerker

Sales medewerker BHV (M/V)

Opdrachtgever

City Resort

Gemeente

Mill en St. Hubert

Niveau

MBO

Vakgebied

Marketing & Sales & Communicatie

Afstudeer

Nee

Ter ondersteuning van de verkoop van de BHV cursussen van City Resort Mill, zijn wij op zoek naar jou! 

Om de gevolgen van brand en ongevallen te beperken, is ieder bedrijf verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen. Bedrijfshulpverleners zorgen dat er snel en effectief hulp wordt geboden bij incidenten, zo nodig totdat brandweer, ambulance en politie zijn gearriveerd. Iedere werkgever moet zorgen dat de deskundige bijstand op het gebied van BHV is geregeld. De Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) is het uitgangspunt om te bepalen welke deskundige bijstand op het gebied van BHV nodig is. Afhankelijk van de aard, grootte, ligging van het bedrijf en de restrisico’s in het bedrijf, moeten één of meerdere werknemers zijn opgeleid als bedrijfshulpverlener. Ook als de BHV samen met andere bedrijven wordt georganiseerd is dit noodzakelijk.

Taakomschrijving
Als stagiair ondersteun je het behoud en de uitbouw van de omzet bij bestaande en nieuwe klanten. Je werkt binnen een vooraf gedefinieerd en samengesteld verkoopplan en een op maat prijs- en productbeleid en stelt periodieke managementrapportages op ter verantwoording van de resultaten. De accountgroepen betreffen vooral zakelijke accounts met een substantiële vraag naar BHV cursussen. Je beheert mede de bestaande accounts, adviseert hen en benut business-mogelijkheden. Daarnaast verricht je alle administratieve werkzaamheden met betrekking tot de verkoop van de cursussen, verzorgen van certificaten en in planning van de BHV instructeurs.

Je werkt mee aan de algehele ontwikkeling van Fitland en haar dienstverlening en draagt bij aan een positieve werksfeer. Een goede communicatieve en effectieve samenwerking tussen alle betrokkenen staat bij jou voorop.

Het profiel
✓ De ideale kandidaat beschikt over een sales/administratieve opleiding op MBO niveau 4
✓ Je hebt een flexibele opstelling, werkt en denkt klantgericht
✓ Je richt je op het zelfstandig oplossen van problemen, situaties en knelpunten en gaat deze niet uit de weg.

Interesse gewekt?
We bieden je de uitdaging om samen met collegae te bouwen en bij te dragen aan het geven van de BHV cursussen. Ben jij fit genoeg en heb je voldoende lef om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en jouw DNA profiel! Een korte brief met c.v. kun je sturen naar pleunie.smolders@fitland.nl
Fitland DNA
Werken bij de Fitland Groep betekent met bevlogenheid en samen met topteams in het land werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze productcombinaties sport, wellness, hotel, restaurant en events. Om als professional in onze organisatie te werken ben je in het bezit van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over het Fitland DNA. Als Fitlander bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend, neemt initiatief en wacht niet af.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ