Colt International zoekt een technische stagiair werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Opdrachtgever

Colt International B.V.

Gemeente

Cuijk

Niveau

MBO

Vakgebied

Techniek & Werktuigbouwkunde

Afstudeer

Nee

Korte praktijkopdracht omschrijving
Je komt te zitten op de afdeling die de orders voorbereid, orders besteld door onze verkoopkantoren veelal gevestigd in Europa. Hierbij gaat het voornamelijk om standaard en semi-standaard units die op de gewenste maat en mogelijkheden worden besteld. Daarnaast lopen er enkele losse projecten zoals specials (speciaal voor klant gemaakt product) of een verbetertraject.

Met een stage bij Colt International krijg je de mogelijkheid om met collega’s in de organisatie te praten, een project gezamenlijk op te pakken en verder veel praktijkervaring met alledaagse werkzaamheden op te doen.

Informatie over de afdeling
De afdeling bestaat uit werkvoorbereiders en productie engineers. Waarbij de werkvoorbereiders projecten voorbereiden en de engineers nieuwe producten introduceren en wijzigingen / verbeteringen doorvoeren in het tekeningenpakket. De afdeling bestaat uit ongeveer 12 medewerkers.

Je ontwikkelcompetenties zullen onder andere zijn:

  • Tekenvaardigheden
  • Zelfstandig werken
  • Verbetertrajecten doorlopen

Praktische informatie
Bij Colt krijgt je een stagevergoeding van €150,- per maand op fulltime basis.

Onze locatie is met alleen het openbaar lastig te bereiken, wij raden je aan om een fiets te plaatsen op het station in Cuijk. Hierdoor is de reistijd vanaf het station in Cuijk +/- 15 minuten en vanaf Nijmegen centraal naar onze locatie maximaal 30 minuten. Met de auto is onze locatie goed bereikbaar.

Heb jij interesse in deze functie?
Neem dan contact op met Het Talentenbureau via info@hettalentenbureau.nl of 085-0640641

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ